Frank Rune Isaksen

Alta Event

Alta Event leverer spennende reiselivsprodukter som scootersafari, Nordlyscamp, Fatbike turer, isfiske turer, trugeturer. Vi gjør din tur opplevelse til den beste! Er du på tur med Alta Event på tur, er du offline mot verden og online i nuet. 

Adresse

Kvenvikmoen, 9518 Alta

Telefon

+47 900 23 900

Email

stig@altaevent.no

Website

https://www.altaevent.no/

Alta Event har 12 års erfaring med det vi holder på med og sikkerhet er alltid i fokus på alle våre turer på fjellet. 

Scootersafari

Vi arrangerer dagsturer og 3-og 4 dagers turer der alle kjører hver son scooter, vi kjører Yamaha snø scootere alle våre maskiner er av 1000 kubikk, Du får utlevert gode varme tidsriktige scooter klær, hjelm, hansker og varme gode sko. Vi krysser Finnmarksvidda på våre turer, der får du kjenne på stillheten og leve i nuet, for dette er bare vakkert å krysse Finnmarksvidda på en scooter. vi stopper på fjellstuer på turen der vi får servert kortreist mat fra Finnmark, maten er viktig på våre turer, dere får smake av Finnmark med å være med oss på tur. 

Fatbike

Vi arrangerer daglige fatbike turer i herlig natur på fine traseer som vi prepper hele vinteren, sommer og høst er det stier vi sykler på. Vi har med kaffekjele og god mat som vi lager på levende bål, vi stopper og tar lunsjen ute i det fri ved et fint vann. En slik tur passer for hele familien.

Isfisking

Vi arrangerer daglige turer for isfiske, vi har flere vann vi bruker til isfiske i nærheten av vårt anlegg på Kvenvikmoen, 9 km utafor Alta sentrum. Vi har med isborr og fikseutstyr, lunsjen tar vi ved bålet, isfiske er en fin og spennende aktivitet for hele familien.

Trugetur med isfiske

Det å gå med truger i masse snø er noe alle burde prøve, dette er en fin aktivitet for alle og en fin måte å komme seg ut i naturen samtidig som du får mosjon. Turen går ca 2 km, der vi stopper og isfiske etter røye. Vi avslutter med god lunsj i en av våre grillstuer, der vi fyrer bål og koker kaffe og steker mat på bålet etter turen. 

alta event logo

Velkommen til perlen i nord og Alta Event

Vi tar deg med på en opplevelse du ikke vil glemme i vakker Finnmarksnatur. Her kan du være offline mot verden, men online i nuet.