Icecube of Aurora

Icecube of Aurora er en lokal aktivitetstilbyder som spesialiserer seg på havturer og eventyr i Altafjorden.

Adresse

Fiskerihavna, 9515 Alta

Telefon

+47 78 45 70 00

E-post

booking@icecubeofaurora.no

Nettside

icecubeofaurora.no

I tillegg til dette tilbyr vi muligheten til å oppleve et fantastisk fugleliv, en unik sjønatur og historie fra andre verdenskrig som blant annet Europas største krigsskip Tirpitz som var lokalisert her i Alta.

Vår målsetting er å tilby fantastiske turer. Vi ønsker å vise frem Altafjorden i all sin prakt og som gir deg som gjest et minne for livet.

Våre turer passer for mindre grupper, par og familier. Hva med å ta med deg dine kolleger på en tur, fiske og oppleve Altafjorden. Vi skreddersyr og tilpasser til deres behov.

Hvis man har vært på opplevelses- eller fisketurer med store grupper før, vet man av erfaring at opplevelsene sjeldent blir veldig personlig og ofte blir stressende i stedet for avslappende og gøy. Derfor jobber Icecube of Aurora kun med små grupper – dette tillater turistene å bli kjent med kapteinen, få mulighetene til å stille spørsmålene de lurer på, og det tillater kapteinen til å se om gjestene har det bra eller ikke, slik at han kan ta hånd om et hvert problem som måtte oppstå.

Turistenes velvære og opplevelse er mye viktigere enn å holde seg til en fast agenda hele tiden. Hvis noen er uvel tar vi en pause på land eller går tilbake til havnen, eller hvis fiskemulighetene er dårlig en dag kjører vi et annet sted og gjør noe helt annet.

Sikkerhet er det aller viktigste på turene våre. I Finnmark er det ofte været som dikterer hva som er mulig eller ikke, og som policy går ikke selskapet turer hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerhet. I slike tilfeller er vi selvfølgelig fleksible på at gjestene enten kan utsette turen til dagen etterpå eller at vi setter opp en annen opplevelse.

Velkommen til en unik opplevelse

Våre turer passer for mindre grupper, par og familier. Vi skreddersyr og tilpasser til deres behov!