Federico Ravassard

Visit Alta for Travel Trade

Alta er et godt sted å bo, og det vil det fortsette å være i fremtiden.
Vi tror at dette gjør det til et godt sted å besøke.

For English version, click here.

Mediebank

Visit Alta har valgt å samarbeide med Visit Northern Norway når det gjelder mediebank. På denne måten har vi tilgang til en større mediebank med egne bilder, våre partnerbilder og Visit Northern Norway sine bilder fra vår region. Du finner også logo og «approved by»-merket her.

Produktmanual

Produkthåndboken vår ble lansert i juni 2022. Håndboken er delt inn i tre deler. Del 1 fokuserer på Alta som reisemål; hvem vi er, vår filosofi og hva slags verdier vi ønsker å dele med våre gjester. Del 2 inneholder en presentasjon om alle våre samarbeidspartnere – lokale gründere og verter. Del 3 er en produktkatalog, der alle produktene er delt inn i ulike kategorier.

Vi håper denne håndboken vil være et nyttig verktøy for deg – enten for å bli bedre kjent med reisemålet vårt eller hjelpe deg med å sette sammen spennende reiser til regionen vår for kundene dine. Produktmanualen er kun tilgjengelig på engelsk.

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål vedrørende Alta som destinasjon. Her finner du kontaktinformasjonen vår.