Scandic Alta

Perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstue, kan du enkelt kombinere forretning og fritid.

Adresse

Løkkeveien 61, 9510 Alta

Telefon

+47 78 48 27 00

E-post

alta@scandichotels.com

Nettside

scandichotels.no

Hos oss på Scandic Alta kan du lade batteriene i vår badstue, ta en treningsøkt på treningssenter eller prøve klatreveggen på Nordlysbadet som vi har direkte tilgang til. Rett utenfor døren finner du Norges vakreste naturopplevelser. Prøv en hunde- eller reinsdyrsledetur eller besøk Nordlyskatedralen. Hotellet har fleksible møte- og konferansefasiliteter med lyse og åpne rom som har kapasitet til 650 deltakere.

Nyt en god frokost om morgenen og à la carte-middag i Restaurant Alta. Slapp av etter en aktiv dag med noe godt i glasset fra vår barception. For gjester som ankommer med bil er det parkering i garasjen og rett utenfor hotellet. Vi tilbyr gratis Wi-Fi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer.

Alta er en av de nordligste byene i Norge og den største byen i Finnmark. Scandic Alta er et ypperlig hotell for deg som ønsker å utforske denne spennende destinasjonen og oppleve spektakulære aktiviteter i verdensklasse. Om sommeren kan du oppleve midnattssolen og på vinteren kan du se det spektakulære nordlyset. Hvorfor ikke ta en skitur opp i fjellene eller prøve hunde- eller reinsdyrslede? Sett av tid til å utforske samisk kultur og steinformasjoner som er beskyttet av UNESCO. Hotellet ligger ca. 4 km fra flyplassen, en 10 minutters tur med bil eller flybuss.

Scandic Alta er et Svanemerket hotell

Book ditt opphold i Alta

Perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold.