Sápmi Adventures

Sápmi Adventures er lokalisert på Thon Hotel i Kautokeino, Nord-Norge. Vi er en veletablert aktivitetsleverandør med over 30 års erfaring

Adresse

Biedjovaggeluodda 2, 9520 Kautokeino

Telefon

+47 78 48 70 00

Nettside

sapmiadventures.com

E-post

contact@sapmiadventures.com


Våre gjester kommer fra hele verden og fra ulike kulturer. Bedrifter benytter våre tjenester til konferanser, bedriftsvelvære, teambygging og produktlanseringer. Vi imøtekommer også ulike typer turister, inkludert de som passerer gjennom på vei nordover eller sørover, og som ønsker å bo hos oss for én eller to netter for å delta på unike og autentiske opplevelser. I tillegg tilbyr vi et utvalg av aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det Kautokeino har å tilby, inkludert fantastisk natur og autentisk samisk kultur. Når vi snakker om «samisk kultur», sikter vi til 100% autentisitet – du vil bo i en faktisk samisk landsby, der lokalbefolkningen fortsatt kler seg i tradisjonelle drakter, snakker sitt eget språk og lever tett på reinsdyr og naturen


Det bør også bemerkes at navnet «Kautokeino» betyr «midtveis», da det ligger omtrent like langt fra Alta, Karasjok, Karesuando og Nordreisa. Når du bor hos oss, befinner du deg ikke bare midt i hjertet av Sápmi og samisk kultur, men du vil også oppleve noe unikt. Fra den sentrale beliggenheten vår kan du utforske det beste av nordnorsk natur og tradisjon, og oppdage den autentiske sjarmen til vår samiske landsby.


Det vi tilbyr og det vi gir, er langt fra det som de ekstremt godt markedsførte og kjente destinasjonene som Tromsø, Reykjavik, Lofoten eller Abisko har å tilby. Vi søker ikke å bli en masseturistdestinasjon, men heller å oppmuntre noen få eventyrlystne mennesker til å avvike fra den opptråkkede stien og oppleve noe som du vanligvis bare ser på National Geographic eller Discovery Channel. Ja, det er sant, naturen i denne regionen er så vill, røff og heldigvis stort sett uberørt. Måtte det forbli slik lenge!

Når du besøker oss, ønsker vi at du skal oppleve alt dette stedet har å by på, føle deg hjemme og bli en del av fellesskapet vårt. Det viktigste er at du elsker oppholdet så mye at du kommer tilbake år etter år og deler din entusiasme med familie og venner.

Opplev noe unikt

En verden av naturlig skjønnhet venter på deg!