Parken Gård Husky

Parken Gård Husky er en familiedrevet hundekjøringsbedrift og gård i hjertet av Langfjorden, hvor fjorden møter de mektige arktiske fjellene.

Adresse

Langfjordveien 1486, 9545 Langfjordbotn

E-post

post@parkengaardhusky.no

Telefon

+47 991 04 103

Nettside

parkengaard-husky.no

Familien består av Arne Karlstrøm, Marianne Skjøthaug og de to barna våre, blant annet Mina, som også er hundekjører. Vi har over 30 års erfaring med hundekjøring og elsker å dele denne kunnskapen og lidenskapen med gjestene våre.

Godt plassert mellom fjord og fjell i Langfjordbotn tilbyr vi hundekjøring med utgangspunkt i familiegården vår. Vi er stolte bønder, så vel som erfarne hundekjørere og tar deg gjerne en tur innom fjøset for å hilse på kyrne våre også. Vi er tredje generasjon som driver gården og alle som kommer innom vil oppleve en hjemmekoselig og varm velkomst.

Hundene og kjærligheten til dem og naturopplevelser er det som driver oss og hundegården er en av de viktigste områdene på gården. Selv om vi har drevet med hundekjøring i over 30 år er vi ikke en stor bedrift med mange, mange titalls hunder. Vi er en liten familiebedrift og prøver alltid å gi alle gjestene våre en personlig, lærerik og nær opplevelse. Vi tilbyr både lengre og korte turer og kan gjerne også skreddersy en tur i Finnmark for gjestene våre. Vi kjenner de fleste kriker og kroker av Finnmark etter mange år med hundekjøringsløp, trening og koseturer.

Ellers tilbyr vi også en tur på 2,5 time som vi liker å kalle «En smak av hundekjøring» og en tur på 4,5 time. Sistnevnte inkluderer lunsj, men begge tar deg med ut i den vakre bakgården vår i Langfjordbotn. Du får bli med i hundegården og lære hvordan vi seler hundene og setter frem spann. Du får også muligheten til å styre et eget spann, men det er fullt lov å bare være passasjer for de som ønsker det. Uansett hvordan du velger å bli med på tur, så kan du forberede deg på mektige landskap, flott natur og et helt spesielt samspill med de fantastiske hundene våre.

Velkommen til Langfjordbotn!

Bli med på en personlig hundekjøringsopplevelse med erfarne hundekjørere, ute i vakre Langfjorden, hvor fjord møter fjell.