Mediaveien

Mediaveien ble etablert i 2018 av Magnus K. Jonas, drevet av et ønske om å fremme Alta som fantastiske steder å bo, jobbe og besøke. Vår visjon er å skape opplevelser og fortellinger som inspirerer både lokale og besøkende, og bidrar til et levende og inkluderende samfunn.

E-post

post@mediaveien.no

Telefon

93 86 70 26

Nettside

mediaveien.no

Gjennom vår lidenskap for digital historiefortelling og markedsføring, hjelper vi lokale bedrifter med å vise frem deres unike kvaliteter og attraksjoner.

Mediaveien ble grunnlagt av Magnus K. Jonas med en drøm om å digitalisere og øke kvaliteten på markedsføringen til bedrifter i Alta og omegn. Vårt «WHY» er å bidra til at Alta blir et enda bedre sted å bo og besøke ved å hjelpe lokale bedrifter med å nå ut til både innbyggere og tilreisende. Vi tror på tett samarbeid med våre kunder for å skape sterke, autentiske merkevarer som både engasjerer og inspirerer.

Våre tjenester innen sosiale medier, strategi, merkevarebygging, filming, fotografering og virtuelle turer er alle nøye utformet for å støtte og fremme Alta som et levende og attraktivt samfunn. Gjennom å løfte frem unike historier og høydepunkter fra lokale bedrifter, bidrar vi til å skape et tettere og mer sammensveiset fellesskap, samt et positivt omdømme for Alta som et spennende reisemål.

Vår filosofi er å alltid levere høy kvalitet og kundefokuserte tjenester. Vi tror på å jobbe tett med kundene for å forstå deres unike behov og å utvikle løsninger som passer dem best. Vi ønsker å være en pålitelig partner for våre kunder, og vi har en sterk dedikasjon til integritet, åpenhet og ansvar.

Lær mer om Mediaveien!