Mediaveien

Finnmark Moods

Opplev Finnmarks utrolige skjønnhet og rike historie med finnmark moods! Vi tilbyr skreddersydde maritime opplevelser fra Nordlys-safari til fuglekikking og utforsking av krigsminner. Vår moderne og komfortable flåte sørger for en uforglemmelig reise. Eventyret venter – bli med oss!

Addresse

Havneveien 24, 9115 Alta

Nettside

www.finnmarkmoods.no

E-post

akv@barentsnord.no

finnmark moods er din ultimate partner for å utforske det majestetiske landskapet i Finnmark og Nord-Troms. Basert i Alta, gir vi deg en unik tilgang til regionens rike natur og historie. Vår flåte av moderne og sikre båter, inkludert «Sea Runner» og «Nefelin V», sørger for en komfortabel og spennende reise.

Enten du er interessert i å oppleve det magiske nordlyset, seile gjennom de storslagne fjordene, eller dykke ned i regionens krigshistorie, har vi noe for enhver smak. Våre erfarne guider er alltid tilgjengelige for å sikre at din reise blir så informativ og minneverdig som mulig.

  • Charterturer: Skreddersydde opplevelser for bedriftsarrangementer, firmafester og julebord.
  • Krigsminner Opplev Altafjordens rike krigshistorie, inkludert Tirpitz-museet og det strategiske forsvarspunktet Storekorsnes fra andre verdenskrig.
  • Nordlyssafari: Opplev det fantastiske lyset i det høye nord, guidet av våre erfarne nordlys-jegere.
  • Fuglesafari: Utforsk Finnmarks livlige fuglepopulasjon med våre kunnskapsrike guider.

Book ditt neste eventyr i Finnmark med oss – magiske opplevelser venter!

Er du klar for en opplevelse for livet? Velg finnmark moods for ditt neste eventyr i det vakre nord! Vi tilbyr skreddersydde turer for å tilfredsstille din eventyrlyst. Book din opplevelse nå og opplev Finnmarks magi som du aldri har gjort før.