Canyon Hotell

Slapp av i hjertet av Alta på Canyon Hotell – et rolig, arktisk tilfluktssted som blander nordisk sjarm med moderne komfort og gir deg en uforglemmelig opplevelse i Nord-Norges fengslende landskap.

Adresse

Markedsgata 6, 9510 Alta

Telefon

78 10 20 00

Nettside

https://www.canyonhotell.no/

E-post

booking@canyonhotell.no

Oppdag essensen av Canyon Hotel

På Canyon Hotel skaper vår koselige rustikkarkitektur med nordisk sjarm en unik atmosfære som hyller Altas rike kulturarv. Med komfortable senger, praktiske fasiliteter og en solid frokostbuffé sørger vi for et avslappende opphold. Enten du er på forretningsreise eller på ferie, er Canyon Hotel ditt rolige tilfluktssted i Alta, der du kan slappe av, utforske og skape gode minner.

Familievennlig komfort på Canyon Hotel

Familier er alltid velkomne på Canyon Hotel, der vi har skapt en familievennlig atmosfære. De komfortable rommene våre sørger for at alle får en god natts søvn, og i vår spesielle barnesone har de små eventyrerne sitt eget område for lek og moro, slik at du kan nyte litt velfortjent avslapning. Med alt fra en rikholdig kontinental frokostbuffé til gjennomtenkte fasiliteter legger vi alt til rette for at familiens opphold skal bli så hyggelig som mulig. Enten dere utforsker lokale attraksjoner eller bare slapper av i rolige omgivelser, er Canyon Hotel det perfekte reisemålet for å skape gode familieminner.

Kulinariske herligheter på Canyon Hotel

Skjem deg bort med kulinarisk fortreffelighet: Nyt eksepsjonell mat på Canyon Hotel. Restaurantene våre tilbyr et variert utvalg av utsøkte retter som er tilberedt med omhu og lidenskap. Fra gourmetfrokoster til utsøkte middager – hvert måltid er en opplevelse å sette pris på. Kombiner maten med et utvalg av gode viner og cocktailer for å skape et perfekt supplement til måltidet. Enten du skal feire en spesiell anledning eller bare nyte et måltid sammen med noen du er glad i, vil våre kulinariske tilbud løfte matopplevelsen din på Canyon Hotel.

Vi tilbyr 2 forskjellige møterom for opptil 40 personer. På forespørsel kan vi ordne en buffé, lunsj, middag eller hybrid møteutstyr.

Våre spisesteder er lokalisert knappe ett minutt gange fra hotellet. Du kan velge mellom Stakeriet Mat & Vinhus, vår nordiske tapas restaurant, eller Alattio, vår italienske restaurant.

Bestill ditt neste opphold i Alta

Ditt hjem borte fra hjemmet I nordisk komfort