Boreal Travel

Boreal Travel AS driver tur/charter, ekspress og flybuss i tillegg til planlegging og gjennomføring av transportlogistikk ved store arrangement.

Adresse

Bjørn Wirkolas vei 11, 9510 Alta

Telefon

915 55 888

Nettside

www.boreal.no

Vi har moderne turbusser for en komfortabel og hyggelig reise. Turene kan variere fra noen timer til mange dager. Våre turbusser har plass til 16-57 personer. Vi hjelper gjerne til med planlegging av tur og arrangement. Vi er også spesialister på reiser med Hurtigruten og selger reiser langs Norgeskysten, Grønland, Spitsbergen og Antarktis.

Boreal driver også fem Hertz-kontor i Finnmark. Du finner oss i Alta, Hammerfest, Kirkenes, Lakselv og Vadsø. Hertz-kontorene leier ut biler i ulike kategorier. I tillegg til å leie ut biler er vårt personale også behjelpelig med å gi råd om hvordan du kan få mest mulig ut av din reise i Finnmark.

Skal bedriften på blåtur, arrangere julebord, kurs/konferanse, kick-off eller teambuilding, så kan vi hjelpe med planlegging av dette. Eller om det er en familie eller vennetur som skal gjennomføres, så kan vi sette sammen forslag til dere med både overnatting, aktiviteter, mat og selvsagt transport. Vi skreddersyr slik at det blir perfekt for hver kunde.

Kontakt oss for tilbud

Vi skreddersyr en løsning som passer perfekt til deres behov!