Boreal Adventure

Vi kombinerer vår kjennskap til regionen, leverandørene og dine ønsker og setter sammen et opplegg som passer perfekt for deg.

Adresse

Labyrinten 3, 9510 Alta

Telefon

+47 78 44 50 50

Email

booking.adventure@boreal.no

Nettside

http://www.northadventure.no/ og borealadventure.no

Boreal Adventure er en del av Boreal Travel AS og er en turoperatør som skreddersyr ferier, konferanser og opplevelser for både små og store grupper i hele Norge. Våre ansatte i Alta har lang erfaring innen reiseliv og har bygget et nettverk av de beste leverandørene og aktivitetene som er tilgjengelige. Vårt fokus er å gi hver kunde den best mulige opplevelsen, enten det er «bare en hundekjøring» eller en rekke opplevelser mange forskjellige steder. Boreal Adventure er også en stor agent for Hurtigruten.

Vi har også gode guider som vi tilbyr fra vårt Alta -kontor. En guide med lokal kunnskap kan gjøre en god opplevelse til noe virkelig eksepsjonelt. Et besøk i Nordlyskatedralen med en guide, for eksempel, vil avsløre symbolikk og historier om kunstverket og konstruksjonen som man ellers lett kan gå glipp av uten en kunnskapsrik guide. Og når du reiser rundt i Alta og regionen, er det en historie her eller der mens du kjører forbi? Sannsynligvis! Guidene våre viser deg steder du ellers ikke hadde tenkt å stoppe der viktige historier venter på å bli fortalt.

Velkommen til Alta

Vi har lang erfaring med å finne de beste opplevelsene for nettopp deg. Ut fra dine behov skreddersyr vi en unik reise til Alta.