Kjærestetur til Alta

Kjenn romantikken blomstre under midnattssola og skap minner du aldri vil glemme, i lag med din utkårede. Alta og Finnmark byr på opplevelser i verdensklasse.

Vi gleder oss til å få besøk av deg i sommer ❤️

Alta har en rik natur og kultur. Her kan dere oppleve alt fra Nord-Europas største Canyon til sommervandring på paradisøya Seiland. I tillegg kan dere bli bedre kjent med Altas kultur og historie. Visste du for eksempel at den første nordlysforskningen fant sted i Alta?

Aktiv ferie for to

Alta er et paradis for friluftsinteresserte, enten det er kortere turer eller lengre turer som frister aller mest. Flere av våre leverandører tilbyr også opplevelser på havet, i skogen eller på fjellet.

Når det gjelder mat, er altaværingene spesielt opptatt av kortreist mat. Flere av våre leverandører legger sjela i å servere deg Nord-Norge på et fat og råvarene er hentet fra nabolaget.

Hit bør du ta med kjæresten i sommer:

Overnatting ute i det fri

Hva passer best for dere? Alta har flere hotell, campingplasser og andre bosteder, i tillegg til at det finnes mange muligheter til fantastiske teltplasser. Eller hva med en natt i Aurora Canvas Dome hos Glød Explorer?

Velkommen til Alta!