Sorrisniva

Sorrisniva er en tradisjonsrik familiebedrift, som ligger like ved den verdenskjente Altaelva. I over 30 år har bedriften tilbudt fantastiske eventyr for våre gjester, med naturen som viktigste ingrediens.

Adresse

Sorrisniva 20, 9518 Alta

Telefon

+47 78 43 33 78

Email

info@sorrisniva.no

Nettside

https://sorrisniva.no/

Med satsing på lokale ressurser skapes øyeblikkene du sent vil glemme. Hit kan du komme året rundt, og oppleve aktiviteter tilpasset de ulike årstidene. Her arrangeres blant annet elvebåtturer, snøscooterturer, nordlysjakt og samiske opplevelser. Her bygges et storslått ishotell hver vinter, som skaper en fantastisk atmosfære for gjestene som besøker oss.

Velkommen til ishotellet. Foto: Sorrisniva

Opplevelser sommer

Om sommeren kan du oppleve den sagnomsuste og verdenskjente Altaelva med en tradisjonell elvebåt. Erfarne guider fra Sorrisniva tar deg med på en historisk og kulturell reise innover gullåra i Alta. Se flere turer her.

I vår koselige restaurant kan du nyte ulike retter som er tilpasset sesongen til enhver tid. Menyen er kombinert med lokale råvarer. For oss er det viktig at gjestenes opplevelse er preget av god kvalitet og hyggelig vertskap.

Med over 30 års erfaring har nå Sorrisniva blitt et anerkjent reisemål for turister fra hele verden. Gjennom årene har vi servert tusenvis av gjester mektige opplevelser – med naturen som viktigste ingrediens. Alt vi har er basert på lokale og genuine råvarer, og disse leverer vi med omhu og stolthet.

Lavvo Restaurant kan beverte både små og store grupper med de beste retter. Sorrisniva har opparbeidet seg et solid rykte om god mat av høy kvalitet og serverer lokale råvarer tilpasset hver årstid.

Sommermånedene er lyse og solfylte og da kan du oppleve elvebåtsafari opp den verdenskjente Altaelva. Med en av våre erfarne båtførere får du en båttur med det beste den nordnorske naturen kan tilby. Mot majestetiske Sautso – Nord-Europas største canyon blir dalen trangere og naturen villere. Vi har avgang til faste tidspunkter, men kan også tilrettelegge for større grupper.

Sorrisniva elvebåt safari sommer
Elvebåtsafari sommerstid. Foto: Frikant AS

Opplevelser vinter

Vårt vintereventyr byr på mange ulike opplevelser. Du kan dra på organiserte snøscootersafarier opp på Finnmarksviddas platå, med utsikt over Nord-Europas største canyon. Ved forespørsel tilrettelegger vi for lenger turer med overnatting, VIP-turer eller turer tilpasset ditt behov.

Vår samiske opplevelse inneholder tur med reinsdyr og slede, med besøk i lavvo (et samisk telt), der du samtidig får et innblikk i samisk kultur og historie. Denne aktiviteten kan også bestilles på kveldstid der du samtidig jakter på nordlyset.

Vårt tradisjonsrike Igloo Hotel bygges opp hvert år med åpning i desember. Med ulike temaer vil ishotellet bære sitt særegne preg fra en sesong til en annen. Gjestene våre blir ønsket velkommen av oss, med en omvisning av hva vi har å tilby. Vårt Igloo Hotel er en svært populær destinasjon blant både dagsturister og tilreisende. Du kan også bestille bryllup i vårt vakre iskapell.

For oss er det viktigste at gjestenes opplevelse er preget av god kvalitet og hyggelig vertskap, fra store grupper til enkeltpersoner som ønsker å stikke innom.

Sorrisniva logo

Velkommen til Sorrisniva

Er du klar for en eller flere fantastiske opplevelser sammen med oss i Sorrisniva? Vi tilbyr mange ulike aktiviteter tilpasset hver enkelt årstid.