Seiland House

Seiland House er en destinasjon i seg selv. Det ligger på Seiland i Altafjorden, på en av de åtte største øyene i Norge. De største delene av Seiland er nasjonalpark. Et vakkert område med mange tur- og fritidsmuligheter både på sjø og land. Her har du også mulighet til å besøke isbreen Seilandsjøkelen

Adresse

Zirkonveien 23, 9532 Hakkstabben

Telefon

+47 911 50 526

Email

post@seiland-house.no

nettside

https://www.seilandhouse.no/

Helårsdestinasjon med mange muligheter til å oppleve de flotte naturfenomenene i Nord. Både nordlyset i vinterhalvåret og midnattssolen på sommeren. Seiland ligger en kort reise fra Alta, og her er du er omringet av urørt natur.

Vi kan tilby ulike former for overnatting. Fra fult utstyrte leiligheter for selvhushold, til enkelt- og dobbelt rom med tilgang til baderom. Alle rommene har fantastisk utsikt mot fjord eller fjell, som omringer Seiland House. Restauranten Båthuset tilbyr frokost, lunsj, og middag. Vi har også en karibisk bar som serverer nydelige drinker. Disse drinkene kan også serveres i vår utendørs SPA avdeling.

I høst- og vintermånedene har du den beste utsikten til nordlyset. Det er ingen lysforurensing på Seiland, og fargene på himmelen kommer klart frem. Det betyr også en fantastisk stjernehimmel når været er klart. I tillegg til mulighetene for å se nordlyset tilbyr vi vinteraktiviteter som selfie med kongekrabbe, møte med reinsdyr og huskyer, isfiske og vandreturer på truger, i den vakre naturen på Seiland.

I sommerhalvåret tilbyr vi fisketurer i Rognsundet. Havet i området er hjem for mange ulike fiskearter, og havet er rent og klart med sikt til fiske og planteliv. Vi tilbyr alt du trenger av fiskebåter og fiskeutstyr til leie. Om du vil gå korte eller lengre turer i nasjonalparken og i fjellene på Seiland, kan vi gi tips og råd om hvor du finner de beste turene. Mange av turene er godt merket. Vi tilbyr båttransport om du vil starte fra andre steder enn Seiland House

Det majestetiske landskapet på Seiland er hovedattraksjonen for besøkende til området. Vakre fjorder med høye fjell, ekte «sea to summit”. Toppene rager 800 meter over havet og gir vakker utsikt både sommer og vinter. Det er et eventyr både for vandrere på sommeren og topptur på ski på vinteren.

seiland house logo

Velkommen til vakre Seiland

Få en smak av Arktis like utenfor Alta.

Våre produkter