SarvesAlta

SarvesAlta har en vakker beliggenhet med utsikt over Altafjorden og dalene som omgir byen. Her finnes både klatrepark og alpinanlegg.

Adresse

Nordelvdalen 170, 9517 Alta

Telefon

+47 78 89 10 00

Email

post@sarves.no

Nettside

https://sarvesalta.no/

Hos Sarves Alta tilbyr vi hele familien en dag med moro, spenning og utfordringer i vår klatrepark som slynger seg gjennom arktisk skog. Vår utendørs aktivitetspark har noe for enhver smak, og du trenger ikke tidligere erfaring for å delta. En perfekt aktivitet for barn og familier å glede seg over i naturen og lage gode minner sammen.

Klatreparken passer for alle aldre, og det er forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Det er seks forskjellige løyper som varierer i aktivitet, vanskelighetsgrad og høyde. Parken har 55 hindringer og 10 zip-liner gjennom skogen og tretoppene. Vår lengste zip-line er 207 meter lang og du oppnår en hastighet opp til 50-60 km / t. Hver løype har hinder og zip-liner som er trygt bygget i furutrærne.

SarvesAlta alpinsenter er et koselig, familievennlig skianlegg som ligger vakkert plassert med utsikt over fjord, fjell og daler som omkranser Alta. Anlegget har bare en heis, men fra denne heisen får du tilgang på løyper i alle nivå og en snowpark med hopp og rails. SarvesAlta er en av veldig få skianlegg hvor du kan oppleve å stå på ski med nordlys flagrende over deg. Vår kafe er varm, koselig og innbydende. Her får du kjøpt hjembakte kaker, pizza og forfriskninger. Om du ikke har eget utstyr kan du leie det hos oss.

Besøk SarvesAlta

Alpinsenter og klatrepark for hele familien.