Raus

Hvor amerikansk matkunst møter nordiske tradisjoner.

Adresse

Markedsgata 10, 9510 Alta

Telefon

+47 453 85 603

E-post

booking@rausalta.no

Nettside

https://rausalta.no

Lar deg friste av våre biff- og hamburgerretter som henter inspirasjon fra hele verden, men har fått en unik arktisk vri. Vi bruker kun de fineste arktiske ingrediensene og kjøtt for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Velkommen på en kulinarisk reise der verdenskjøkken møter det arktiske kjøkkenets unike smaker.

«Raus,» det norske ordet for sjenerøs, fanger perfekt ånden i vår gastropub. Vi forplikter oss til å skape en uforglemmelig matopplevelse og en ekte raushet overfor våre gjester. Vår reise handler om å blande varmen fra Nord-Norge med hjerteligheten fra amerikanske steakhouses og diners.

På Raus har vi omfavnet essensen av nordnorsk gjestfrihet som en integrert del av vår kulinariske identitet. Våre røtter er dype i denne regionen, og vi er svært stolte av å tilføre den varmen og gjestfriheten i alle aspekter av vår restaurant. Fra det øyeblikket du trår inn gjennom våre dører, er du ikke bare en gjest; du er familie. Vi tror på å vise frem de unike smakene og ingrediensene fra Nord-Norge og legge til en særegen nordisk vri på den klassiske amerikanske matopplevelsen.

I vår kulinariske verden, er kjøttet stjernen. Vi streber etter kun det beste – mørt, saftig, og fullt av smak. Våre kokker behandler hvert snitt med kjærlighet og ekspertise for å servere deg den ultimate kjøttopplevelsen. Men vi fokuserer ikke bare på førsteklasses kjøtt. Utforsk vårt utvalg av herlige plantebaserte retter og nyt den gode smaken av grønn mat.

Amerikansk X Nordisk Stil

Nyte møre biffer og saftige burgere, og la smakene etterlate en uforglemmelig opplevelse