Overtid Sportspub

Overtid er en familieeid sportspub hvor du vil møte far og sønn, Frank og Rayner. I nabolokalet, Gustus vinbar, vil du også kunne treffe på mor og svigerdatter, Bente og Eirin.

Telefon

940 98 998

E-post

vinogsport@outlook.com

Nettside

overtidalta.no

Adresse

Sentrumsparken 4, 9510 Alta

Hos oss får du muligheten å prøve drikke fra flere nordnorske bryggerier, og er du sulten består menyen av typisk pub mat. På veggene vil du finne bilder av idretts personligheter fra Alta, både unge og gamle, noe som gir puben et lokalt preg. Vi har muligheten å vise både fotball og annen sport på våre mange TV-skjermer.

Våre verdier er glede, trivsel og fellesskap, noe vi ønsker skal gjenspeiles i vårt møte med deg som gjest og den servicen vi yter. Vi vil at dette skal være møteplasser hvor våre gjester kan komme alene, sammen med venner, kollegaer eller familie. Våre gjester skal vite hva de får, de skal føle seg velkommen og de skal ønske å komme tilbake. I sommerhalvåret har vi i Altas beste uteservering.

Velkommen til Overtid

Våre verdier er glede, trivsel og fellesskap, noe vi ønsker skal gjenspeiles i vårt møte med deg som gjest og den servicen vi yter