Opplev Finnmark Bobilutleie

Opplev Finnmark AS er en liten familiebedrift, som leier ut bobiler. Vi tilbyr nye, rene og forsikrede bobiler. Alle innredet slik at alt du trenger til turen inkluderes om ønskelig. Vi henter deg selvfølgelig gratis på flyplassen i Alta.

Adresse

Altagårdskogen 13, 9515 Alta

Telefon

+47 940 94 394

Email

post@opplevfinnmark.no

Nettside

https://www.opplevfinnmark.no/

Ta med deg hotellrommet ut i naturen. Kjør hvor du vil, finn din drømmeplass, overnatt og våkne opp i ditt eget paradis. Bestill din bobil hos oss og lag dine egne helt magiske øyeblikk i en aldeles vill og vakker natur! Ønsker du å jakte nordlys eller oppleve midnattssolen, er dette ditt ultimate valg! Vi hjelper deg med reisetips og vil være med som god støttespiller i hele leieperioden.

Hvorfor leie bobil i Alta?

Jo for å gjøre din reise helt unik og optimal! Alta er det perfekte utgangspunktet for rundreise i vakre Finnmark. Du kan også reise på din egen nordlyssafari, en skitur til Levi, en helgetur til Sverige og Finland, ha god komfort under fotballturneringen, fiske i de forskjellige fiskerike elvene, få unike naturopplevelser, fotografere det rike fuglelivet og den unike naturen i Nord-Norge. Med andre ord kan du få med deg litt av alt, på forskjellige steder, og du slipper pakke inn og ut av hotellrom og hytter. Du har alt med deg alt du trenger i bilen.

Vil du jakte det fantastiske nordlyset, oppleve midnattsolen, fiske i flere fiskerike elver eller fotografere et mangfoldig dyreliv? Opplev Finnmark bobilutleie er ditt naturlige valg! Vi garanterer ny, ren og pen bil, vi har fullforsikret alle våre biler, vi holder det vi lover, vi handler lokalt, vi er her for deg 24/7!

Bestill ditt bobileventyr i Finnmark

Skap dine egne helt magiske øyeblikk i en aldeles vill og vakker nordnorsk natur!