Onga Lodge


Velkommen til Onga Lodge, her tilbyr vi unik overnatting i våre nylig renoverte hytter. Våre koselige rom har private bad og gir deg tilgang til enten private eller delte Aurora-domer. Dette unike tilbudet plassert midt i furuskogen i Mathisdalen, kun 45 minutters kjøretur fra Alta flyplass, gir deg en uforglemmelig opplevelse med personlig service midt i naturen.

Address

Mathisdalen 481, 9541 Alta

Email

info@onga.no

Website

onga.no

Phone

+47 930 10 230


Når du bor på Onga Lodge har du valget mellom et rom med din egen Aurora Dome eller et rom med tilgang til en delt Aurora Dome. I Aurora-domene kan du nyte naturen og nattens himmel med nordlyset. De private rommene er egnet for overnatting, mens de delte rommene er utstyrt med komfortable stoler slik at du kan holde deg varm og komfortabel inne, samtidig som du kan nyte følelsen av å være ute.

Vår kokk er lidenskapelig opptatt av å lage mat med lokale ingredienser som reinsdyrkjøtt, fisk, bær, sopp osv. Frokostbufféen og 3-retters middag er alltid inkludert i romprisen, vi tilbyr også en 2-retters lunsj.

I tillegg til å slappe av i vakre omgivelser, kan du delta i en rekke spennende vinteraktiviteter som trugetur, hundekjøring, snøscootersafari osv. Vi tilbyr også 2-4 netters pakker som inkluderer transport til og fra flyplassen, overnatting, måltider og valgte aktiviteter. Vi har også en tradisjonell vedfyrt badstue tilgjengelig for booking til din private bruk.

Velkommen til Onga Lodge!

Overnatting i koselige rom og glass igloer, kulinariske høydepunkter, unike aktiviteter!

Velkommen til villmarken