Lavvu Restaurant

Den ikoniske Lavvu Restaurant, som representerer det samiske teltdesignet, har en helt spesiell atmosfære som skaper en minneverdig matopplevelse.

Adresse

Sorrisniva 20, 9518 Alta

Telefon

78 43 33 78

E-post

booking@sorrisniva.no

Nettside

sorrisniva.no

Sorrisniva serverer frokost og lunsj til alle våre gjester i Lavvu Restaurant, i tillegg til middag for våre gjester som besøker ishotellet. Lavvu Restaurant er også brukt til spesielle tilstelninger og har plass til 125 gjester.

Ny og forbedret

Lavvu restaurant åpnet opprinnelig i 1992 og var da kjent som Laksestua. I tråd med utviklingen av vår nye Arctic Wilderness Lodge ble også Laksestua oppgradert og ble den nye og forbedra Lavvu restaurant. Her i Sorrisniva er kjøkkenet vårt verdenskjent og vi utvikler og fornyer våre menyer kontinuerlig for å hele tiden være på topp. I 2021 startet vi samarbeidet med Norges Kokkelandslag og jobbet frem en ny velsmakende kulinarisk opplevelse for Lavvu Restaurant som nært knyttet til de helt unike arktiske årstidene vi har her i nord.

Frokost 08:00 – 10:00

Vår restaurant serverer frokost basert på lokal matproduksjon, og inkluderer røkt laks, spekemat og tørket kjøtt, oster, yoghurter, ville bær og en variasjon av hjemmebakt brød og tradisjonelle norske vafler.

Lunsj 12:00 – 15:00

Vi er stolte av å servere kortreist mat, sammensatt av ingredienser både fra lokale småprodusenter og av de som høster fra naturen. Disse ingrediensene er høstet fra skogen eller jorden i nærområdet, fra tundraen, eller fra fjorden eller sjøen.

Middag 17:00 – 20:00 (siste bordsetting)

Våre kokker serverer en personlig tolkning av det arktiske og det kontrastive og kraftig som den nordnorske naturen byr på. Vi serverer kulinariske matopplevelser med et bredt utvalg av retter, smaker og teksturer som er hentet fra lokale produsenter. Utfyll matopplevelsen din med en spesiell vin fra vår omfattende vinkjeller. Sesong: August – Mai

Spesielle tilstelninger i Sorrisniva

I Sorrisniva Lavvu restaurant kan du nyte omstendighetene rundt en spesiell tilstelning slik som bryllup, barnedåp, konfirmasjon, 17.mai eller julebord. Vår Lavvu restaurant har plass til 125 gjester. Våre kokker vil sørge for at du får en minneverdig kulinarisk opplevelse sammen med å nyte god vin fra vår vinkjeller. Om vinteren kan du skape en enda mer spesiell opplevelse ved å besøke ishotellet før du finner deg tilrette ved et oppdekket bord i Lavvu restaurant.

Sorrisniva logo

Velkommen til en kulinarisk opplevelse

Den ikoniske Lavvu Restaurant, som representerer det samiske teltdesignet, har en helt spesiell atmosfære som skaper en minneverdig matopplevelse.