Gustus Vinbar

Gustus vinbar er et familiedrevet serveringssted i Alta. Her vil du møte Rayner og hans kone Eirin, samt hans foreldre Frank og Bente, i varme og trivelige omgivelser. Vi er en moderne og uformell vinbar der kjærligheten til vin, mat og mennesker er stor. Stemning og service er personlig og du kan slappe av å nyte det enten du sitter i sofaen, ved baren eller vinduene. 

Address

Sentrumsparken 4, 9510 Alta

Phone

940 98 998

E-post

vinogsport@outlook.com

Nettside

gustusvinbar.no

Gustus betyr smak på latin og vinkartet er fullt av godbiter fra hele verden. Uansett om du liker det klassiske eller foretrekker forfriskende hvite, kraftige røde, fruktige roseer eller sprudlende bobler, har vi noe for enhver smak. I tillegg serverer vi ost- og spekefat som er valgt med hjertet og perfekt utfyller vinopplevelsen. Vi har også et utvalg snacks som følge til et godt glass.

Våre verdier er glede, trivsel og fellesskap, noe vi ønsker skal gjenspeiles i vårt møte med deg som gjest og den servicen vi yter. Vi vil at dette skal være møteplasser hvor våre gjester kan komme alene, sammen med venner, kollegaer eller familie. Våre gjester skal vite hva de får, de skal føle seg velkommen og de skal ønske å komme tilbake. I sommerhalvåret har vi Altas beste uteservering.

Velkommen til Gustus Vinbar

Der kjærligheten til vin, mat og mennesker er stor