AMFI Alta

E-post

amfi.alta@olavthon.no

Nettside

https://amfi.no/amfi-alta/

Telefon

971 04 674

AMFI Alta er et spennende kjøpesenter midt i sentrum av Alta, med rundt 70 leietakere. Hos oss finner du blant annet Vinmonopolet, matbutikker, klesbutikker, sportsbutikker, lekebutikk, apotek og en rekke serveringssteder.

AMFI Alta er et kjøpesenter med rundt 70 leietakere. På senteret finner du en fin miks av både store nasjonale kjeder og unike lokale butikkkonsepter. AMFI Alta har flere sportsbutikker, så er det noe du trenger til turer i Nord-Norge kan du finne det hos oss. Vi har også flere klesbutikker, lokale spisesteder og kaféer, gullsmed, interiørbutikker, blomsterbutikk, frisører, parfymerier og småelektriske butikker. AMFI Alta ligger vegg i vegg med Thon Hotel Alta.

Midt i sentrum finner du i tillegg en rekke hoteller, Nordlysbadet, mange serveringssteder, Laksens hus, Nordlyskatedralen og mye mer.

Lekeverden

Vi har etablert en helt ny lekeverden, som byr på magiske opplevelser for de minste. Lekerommet finner du ved siden av Sushi Point i 2. etasje.

Gode matopplevelser

AMFI Alta har 7 ulike kafeer og restauranter som byr på varierte smaker. Om du trenger noe raskt for å ta med, en rask lunsj, eller en helaften sammen med dine kjære på en av våre restauranter, så finner du et bredt utvalg hos oss.

Våre serveringssteder

Erica Mat & Vinhus, Uno Café, Aranya Thairestaurant, Peppes Pizza , Sushi Point, Midcity Café  og Big Bite.

Mye å glede seg til på AMFI Alta