Solvang Camping

Solvang Camping er åpen hele året – både for midnattssol- og nordlysturister. Vi driver med redusert åpningstid fra oktober til mai, men er tilgjengelige dersom det trengs.

Adresse

Transfarelvmoen 13, 9517 Alta

Telefon

990 93 331

E-post

post@solvangcamping.no

Nettside

www.solvangcamping.no

Solvang Camping og Leirsted ligger idyllisk til innerst i Altafjorden, og er åpent gjennom hele året. Stedet ligger naturskjønt til i en flott furuskog, med en stillhet som omhyller plassen. På sommeren kan du nyte late dager i sola som aldri går ned, og på vinteren forvandler leirstedet seg til den perfekte destinasjon for å se nordlyset.

Stedet er perfekt for barnefamilier, med kort vei til badeplass, lekeplass, fine trær å klatre i og bålplass. Solvang ligger fredfullt til, slik at også foreldrene kan finne roen.

Leirstedet har et hovedhus med utleierom i kjelleren, et nyere servicebygg, to store leirstedshytter og ni mindre campinghytter. Til vanlig benyttes stedet til utleie for arrangementer som bryllup, dåp, konfirmasjoner og leirer. I tillegg er det ordinær campingdrift på stedet.

Vi har 30 vognplasser med strøm, nesten ubegrenset antall teltplasser og leier ellers ut rom og hytter med ulik standard.

Bestill ditt opphold i dag!

På Solvang Camping og Leirsted finner du overnattingsmuligheter som burde passe de fleste.