Loppa Seafishing

Skjermet i Nord-Norge finner du den rolige, veldig vakre gamle fiskerlandsbyen Bergsfjord, en bygd i Loppa kommune.

Adresse

Bergsfjordveien 108, 9580 Bergsfjord

Telefon

977 10 315

Webside

https://loppaseafishing.com/

Email

info@loppaseafishing.com

Du blir ønsket velkommen av teamet vårt og under oppholdet bor du i typiske og godt restaurerte hus.

Sjøreisen til avsidesliggende Bergsfjord begynner med ferga og er en uforglemmelig start på oppholdet. Bergsfjord ligger i hjertet av Loppa kommune i Finnmark, den nordligste delen av Norge. Du kan bare nå fiskerlandsbyen med ferge, og du har ikke behov for bil på øya. Teamet vårt venter på deg når du ankommer.

Mest av alt er du hos oss for å miste stress, slappe av og bare være tilstede i en vakker, avsidesliggende og vennlig fiskerlandsby, uberørt av intens moderne turisme. Noen omtaler Bergsfjord som en uoppdaget perle i nord.

I tillegg til å slappe av kan du være veldig aktiv og delta på fiske til sjøs, fiske med fluefiske i innsjøene, fotturer, gå på fugle- og hvalsafari om sommeren og gå på ski, kjøre snøscooter og oppleve det mest intense nordlyset i sesongen. Hvis du ønsker å dra på flere dagers overlevelsestur, henter vi deg med en av våre utmerkede båter.

Klimaet i Bergsfjord er moderat, mens det ligger ved kysten. Det blir aldri så kaldt her ute som på fastlandet i Norge. Så om sommeren og vinteren er temperaturen mer vennlig og passer utmerket til de utendørsaktivitetene du planlegger.

Husene våre er typisk lokale, godt restaurerte og har 3 doble soverom og passer for 6 personer med godt kjøkken, bad og stue. Det fullt utstyrte kjøkkenet har oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, kaffemaskin. En vaskemaskin og tørketrommel finnes på stedet, og det er en fryser for å lagre fanget fisk og et filetrom. I filetrommet kan du også tørke klærne.

Bestill ditt Loppa-eventyr i dag

Velkommen til en uoppdaget perle i nord!