Horisont Husky

Vi i Horisont Husky gir deg den optimale naturopplevelsen i samarbeid med våre trekkhunder som også er våre firbente familiemedlemmer.

Nettside

www.horisonthusky.no

E-post

roy@horisonthusky.no

Adresse

Eibyvegen 57, 9518 Alta

Telefon

97716175

Vår grunnfilosofi er at turopplevelsen med hundespann blir best for samtlige på lengre turer! Vi garanterer at du kommer til å glemme klokka, leve i nuet og finne roen i friskluft sammen med to- og firbente turkamerater.

Horisont husky drives av Roy Ugseth som har mer enn 15 års erfaring med trekkhunder. I tillegg har han hele 8 fullførte Finnmarksløp i bagasjen. Roy har holdt på med friluftsliv siden han kunne stå oppreist, og utforskningstrang, eventyrlyst og kjærlighet til natur og hund står sentralt.

Vi kan tilby opplevelser med hunden(e) som beste selskap! Er du ute etter en dagstur, lære om livet sammen med hundene og naturen rundt oss, og/eller simpelthen ønsker å dra på langtur med hunder, er du velkommen til oss! La hundene ta deg inn i en ny horisont!

Bli en del av flokken!

Vi tilbyr dagsturer, langtur med en til flere overnattinger samt skreddersydde turer uten mobildekning med våre topptrente Alaska huskyer. Bli en del av flokken vår og utforsk horisonten!