Gargia Lodge

I utkanten av Alta, ved foten av vidda, finner du Gargia Lodge, et lite familiedrevet intimt sted. Vi er omgitt av uberørt natur og er designet for de som søker et unikt sted for overnatting og spennende opplevelser året rundt. Kom og nyt en rolig og fredelig atmosfære utenfor den urbane byen.

Adresse

Gargiavegen 96, 9518 Alta

Telefon

78 43 33 51

E-post

post@gargialodge.no

Nettsted

https://www.gargialodge.com/

Kom og opplev nordlyset hos Gargia Lodge.

Vi ligger i et område uten lysforurensning, noe som gjør oss til det ideelle stedet for å observere Nordlys eller Aurora Borealis som det også er kalt. Nyt det magiske og uforglemmelige lyset fra rommet ditt, gjennom vinduet til Glamping Dome, eller ta en vandretur langs de stiene i området.

Aktiviteter du kan være med på:

Området rundt Gargia Lodge er et variert og uberørt landskap som er en flott setting for utendørsopplevelser. Dette er det perfekte utgangspunkt for en rekke vinteraktiviteter som snøscooter, hundekjøring, nordlys turer og andre spennende opplevelser som isfiske, alt skreddersydd for små eksklusive grupper. Vi leier ut truger og et populært mål er Orvvosfossen, en lett halvdagsturstur unna.

I den arktiske sommeren er Gargia et populært utgangspunkt for dagsturer til utsiktspunktet over Alta Canyon. Avstanden til Nordkapp er en grei dagstur som gjør Gargia til et godt utgangspunkt. Vår restaurant tilbyr måltider med lokale ingredienser som reinsdyr og laks.

gargia lodge logo

Velkommen til oss på Gargia Lodge

Kom og nyt en rolig og fredelig atmosfære utenfor den urbane byen.