Høstferie med familien

Samle kjernefamilien og unn dere litt kvalitetstid sammen i Alta. Finnmarks største by har mye å by på for både store og små.

I Alta kan hele familien oppleve det magiske nordlyset fra tidlig september, delta på hundekjøring på hjul eller nyte en deilig, varm kopp med kakao på en av kaféene i sentrum. SarvesAlta holder klatreparken åpen, noe som passer perfekt for eventyrlystne familier. Om dere trives på havet kan dere bli med på fjordsafari med RIB i Altafjorden. Både her og på Alta Museum kan du lære mer om den rike historien til Alta.

Alta er utgangspunkt for mange flotte fjellturer, både korte og lengre turer. Opplev den fargerike naturen som omringer Alta i høst og bli bergtatt av kombinasjonen mellom fjell, vidde og fjord du også. Nordlysbadet holder åpent hver dag i høst og ingenting er bedre enn å sette seg ned i en varm stamp etter en lang dag på tur.

Spisestedene serverer deilig, kortreist mat fra det arktiske kjøkkenet. Overnatt hos hjemmekoselige Bjørnfjell Mountain Lodge eller prøv ut Aurora Canvas Dome hos GLØD Explorer. Velkommen til høstferie i Alta! Vi er klare til å ta i mot dere.

Opplev Alta i høst: